I’m Sick of this Theme!

Tiap2 hari bukak blog ni rasa menyampah plak tengok theme yg huduh lagi huduh ni. Rasa nak tukar theme dlm masa yg terdekat tapi xde masa plak. Jiayou!!! Problem dengan blogmas ni x banyak theme pastu xleh nak tukar sgt. Walaupon enjinnye wordpress tapi featurenye suku dari wordpress. Nyesal gak tapi dulu sy pilih nak buat blog pon sebab nama hosting ni gak–> BlogMas! So just wait n c bebeh… . : . btw, sy ingat nak cilok dgcam ayah pasni, amik gambar cun2 sket! hehe…

Nak kamera tu!

Advertisements